Speelt er nog wat of iemand bij Lamoer?

 

1 oktober 2019

A.s zaterdag spelen we weer tijdens de Schone van Boskoop. Nu bij Esveld/Yume vanaf 14.00 uur (5 oktober). Rijneveld 72 Boskoop. Kom luisteren en ondertussen kunt u het werk van vele kunstenaars bewonderen. Waaronder het werk van Saskia Vergunst. Tot zaterdag!

20 september 2019

Jazeker. Dit jaar heeft na 10 jaar trouwe dienst Vivian Roy afscheid genomen van de band. Misschien zullen we nog wel eens samen spelen en zingen, maar de vastigheid is er van af. De mannen zitten nu dus zonder vrouw in de band. Een losgeslagen zooitje, zult u misschien denken. Die mannen missen de strenge corrigeerde hand van Vivian. En dat klopt, maar de mannen zijn natuurlijk inmiddels redelijk extra belegen en kunnen het toch in betrekkelijk goede banen leiden.

Op het moment wordt er gewerkt aan een mooie oefenruimte onder het huis van onze toeteraar. Dat is natuurlijk heerlijk om een eigen oefenruimte te hebben. Dat wordt oefenen van maandag tot en met zondag.

Daarnaast zijn we druk met allerlei optredens op feestjes in huiskamers. Er zijn nog niet veel huizen afgebrand, dus dat hebben we onder de knie. En we worden we nu regelmatig gevraagd bij kunstexposities, mede doordat onze huisbassist getrouwd is met een kunstenarin. Das nie verkeerd, want getrouwd zijn met een bassist is een hele kunst.

Zaterdag spelen we in de Dorpskerk in Boskoop tijdens de braderie. Dit om 13.00 uur. In oktober hebben we nog een besloten feestje en in november weer. Wilt u een gezellig bandje met een beetje theater, dat kunt u ons gerust bestellen. Plaats ons in het winkelwagentje en afrekenen maar. Levering is op afspraak.

 

 

 

2 nov 2017

Lamoer is de laatste tijd erg druk met het terugkeren naar de basis. Lijkt niet zo veel werk, maar we gaan steeds kleiner, zodat wij weinig meer nodig hebben. De laatste trend hierin is dat wij op straat kunnen spelen. Met een bezetting met Klarineut, Grote dikke Berta (contrabas), Pling, pleng plopperdeplop (drums enzo) en gitaar zijn wij lekker bezig. Wij maken dan een soort streetjazz. Een combi van dixieland, jazz, funk. Als het maar vrolijk is. Dit grapje kunnen wij natuurlijk ook in huiskamers en kleine podia.

Naast dit alles, zijn wij natuurlijk nog steeds actief met onze electrische formatie en kunt u ons boeken voor feesten en partijen, en wanneer u ook maar zin hebt in een lekker muziekje. Wij komen wel hoor, wij zijn snel tevreden.

7 mei 2014

Op 28 mei kunt u weer van ons genieten in restaurant cafe de Egelantier in Hazerswoude-Dorp. Volgens traditie weer de avond voor Hemelvaart. Vorig jaar waren we hier van afgeweken en dat heeft ons vele boze mails, brieven en dreigtweets opgeleverd. Onze nederige excuses hiervoor, dit zullen we nooit meer doen! Dus nu echt weer zoals het hoort de woensdagavond voor Hemelvaart. Heeft u zin een genieten van muziek, van elkaar en gewoon een ontspannen avond, dan moet u zeker komen. Entree is gratis en dat is niet duur.

25 april 2014

Het is niet te geloven. Jazzband Lamoer is uitgeroepen tot gezelligste Jazzband van Nederland!. Een commissie van wijze mannen en 1 vrouw hebben lang nagedacht en ons uiteindelijk gekozen tot gezelligste jazzband. In de categorie beste Jazzband ging deze prijs net aan ons neus voorbij.New Cool Collective pakte deze prijs. Ja onbegrijpelijk, ik snap uw teleurstelling. Maar ja, zet die maar eens in je huiskamer, dat valt niet mee.!

24 april 2014

Lamoer is lekker bezig. De aanvragen voor de zomer beginnen binnen te komen en we zullen ook zeker acoustich nog te horen zijn in het dorp, tuinfeest en overal waar we niet weg worden gestuurd.

Er groeien ook plannen voor een nieuwe CD. En het belooft een mooi plan te worden. Nee zonder gekkigheid, gaat een lekkere CD worden. Mocht u het gemist hebben, dan hebben wij ook zelf wat acoustisch materiaal opgenomen. Dit is te beluisteren door op het kopje Muziek te klikken. Heeft u binnenkort een tuinfeest, vraag Lamoer wij komen!

 

30 januari 2014

De winter hebben we goed gebruikt om veel te oefenen en paar leuke optredens en ook om Acoustisch beter te worden. Het optreden afgelopen zaterdag in The Stables in Boskoop was weer genieten. We zijn acoustisch begonnen dichtbij het publiek en later elektrisch weer verder gegaan op het podium. Beregezellig zoals altijd en daarna nog een jamsessie gehouden. Muziek maken zoals het bedoeld is.

24 september

Afgelopen zaterdag hebben we onze akoestiche klanken mogen laten horen op de braderie in Boskoop. Lekker zonnetje erbij, prima om te spelen. De week ervoor een verjaardag voorzien van een klein optreden. Zo zijn we lekker bezig en 6 oktober staat Rotterdam in de planning en nog meer op komst.

27 juni 2013

We hebben een paar drukke weken achter de rug, met veel optredens. Gespeeld in ons cafe de Egelantier, in een pannenkoekenrestaurant, op een erg leuk fesitval bij The Jammer in Zoeterwoude, en in het theater in Boskoop. We hebben er erg van genoten en zelfs het publiek was enthousiast, nou iedereen blij, dat is win-win, wat wil je nog meer. Inmiddels zijn we ook druk bezig om acoustisch goed voor de dag te komen. Of nacht wat u wilt, we spelen altijd.
Arjan op zijn contrabas. Mr Groove op zijn houten kistje, Peter met Sax en klarineut en Andreas heeft een nieuwe Gypsygitaar aangeschaft van 65 jaar oud. Ja noem dat maar nieuw. (geen geld voor een nieuwe) Op deze manier komen wij ook in kleine ruimten goed tot ons recht. Het volume lekker laag en ook het tarief is lager. Wij rekenen per decibel. Dus heeft u in de zomer nog een leuk feestje. Bijvoorbeeld in de tuin met BBQ (we hebben natuurlijk wel een paar wensen), dan komen wij graag het feestje even muzikaal begeleiden. Een heerlijke spareribje op de bbq, met een fijn wijntje in het glas en onze jazzy klanken door uw tuin. Klinkt goed toch?

13 april 2013

Lamoer bestaat al weer 5 jaar. Heus waar, we hebben het eigenlijk zonder enige moeite al weer 5 jaar uitgehouden met elkaar en de jazzmuziek.
Wat heeft dit ons gebracht?: Veel lol, optredens een cd, veel geleerd, nieuw drumstel, een dikke contrabas en een gitaar om van te kwijlen. Maar belangrijker wat heeft het u gebracht?......Als u nu denkt, nou.....nog helemaal niets. Neem dan even contact op met onze charmante drummer (contactpagina) om een afspraak te maken. We komen u graag kennis laten maken met onze jazz.


12 april 2013 

Afgelopen zondag mochten wij  in Waddinxveen van ons laten horen bij Concordia. Het was nog even spannend of we alle mensen wel kwijt konden, maar toen iedereen een plaats had gevonden, hebben we heerlijk gejazzt. De zon ging direct schijnen, dus wilt u mooi weer, gewoon ons even vragen.


11 maart 2013

Even een update. Wat is er zoal gebeurd de afgelopen maanden met Lamoer. Veel nieuw werk ingestudeerd. De griep heeft ook meegespeeld en Xander en Arjan hebben een nieuwe liefde. Xander namelijk een nieuw eikenhouten drumstel en Arjan een contrabas met een dikke kont. 7 april zullen we spelen in Waddinxveen. Binnenkort meer nieuws.

25 Okober 2012

Ja, u zal wel denken al weer een update. Maar heeft u al gezien dat er nieuwe video's zijn. Onder het kopje VIDEO vindt u een paar prachtige videoclips. Gemaakt door Audiovisueel Boskoop. De komende tijd zullen wij meer video's hiebij plaatsen, dus bekijk af en toe ons youtubekanaal.

24 oktober 2012

Een update was al even geleden. Maar we hebben niet stil gezeten. Veel nieuw materiaal is in de maak of al helemaal in de vingers. We hebben lekker gespeeld in de regio Rotterdam en 2 november hebben we een volgend optreden staan in Hazerswoude-Dorp. Daar bleken nog 2 mensen te zijn, die ons nog niet gehoord hadden. Dus hoog nodig tijd om daar weer te spelen. Dit keer op een benefietconcert ten bate van Liberia


5 juli 2012

De vakantie staat voor de deur. En voordat we deze deur opendoen, gaan we nog even lekker oefenen. Tijdens de vakantieperiode gaan we wel zo veel mogelijk door. Nieuw materiaal schrijven en lekker jammen.
We hebben een lekker eerste half jaar gehad met een paar hele leuke optredens en best aardig wat nieuw materiaal. We wensen iedereen een fijne vakantie !


7 november 2011

Echt waar onze Demo CD is klaar. Een prachtig exemplaar al zeggen we het zelf. Het design is gemaakt door Arjan en mooi fotowerk van Xander. En oh ja....die muziek. Die hete zomerdag in oktober toen we in Studio The Pitt een livesessie hielden en dit 9 nummers opleverde, ja dat staat er goed op. Al met al het luisteren zeker waard. Laat u verleiden door de zwoele stem van Vivian, de batterij van Xander, de gevoelige snaren van Arjan, de funky sax van Peter en de lekkere sound van Andreas.

Tijdens optredens kunt u de cd bij ons aanschaffen voor een kleine vergoeding. Maar u kunt ook de nummers luisteren op de website en zelfs gratis downloaden. Geniet ervan en boek ons daarna op een feestje te komen spelen, want dat is de voorwaarde!!

4 oktober 2011

Afgelopen zaterdag hebben wij een dag in studio de Pitt in Boskoop doorgebracht. Een heerlijk dagje hadden we uitgezocht. 1 oktober en de mussen vielen van het dak. Maar ja daar merk je binnen niks van in een potdichte studio. De warmte bracht ons wel in zwoele sferen en we hebben heerlijke muziek gemaakt. Binnenkort kunt u daar zelf over oordelen. 9 nummers hebben we opgenomen en we hebben er erg van genoten.

5 september 2011

Op 3 en 4 september mochten wij spelen op ANWB Live op het Malieveld in Den Haag in de VIP tent. Dit was een mooie ervaring op zo'n groot evenement te spelen. Zaterdagmiddag hebben we ongeveer 2,5 uur gespeeld en tussendoor gaf Karin Bloemen nog even een showtje weg op het podium. We hebben er erg van genoten. Het feest was weer zoals we van de ANWB gewend zijn. Goed georganiseerd en er was veel te beleven.

16 augustus 2011

Zoals u weet hebben veel bandjes wel een drummer. Zo ook is Lamoer ruim voorzien van 1 drummer. Dit is ook meer dan genoeg, want onze oefenruimte staat voor 80 % vol met allemaal trommels, blikken, bekkens, eiershakers, peper- en zoutstel, legge flessen en statieven. Maar nu is onze drummer niet onopgemerkt gebleven en is hij druk geweest met het inspelen van de drumpartijen voor de nieuwe CD van Johnny Verger. Deze CD wordt op 24 september gepresenteerd in het Floratheater in Boskoop. Onze drummer Xander van Marion (wij mogen hem nog Xander noemen, zal straks wel Mr X. worden) zal ook drummen. Komt allen en geniet en koop de CD.

16 augustus 2011

Onlangs mochten wij 2 dagen spelen op een groot bedrijfsfeest in het Louwman museum. Met bijna 1000 mensen per avond was dit een groot feest. We hebben er van genoten en het chrome van de mooie auto's afgespeeld. En nu zijn we gevraagd om op 3 en 4 september te spelen op het Malieveld Den Haag in de Vip tent tijden de ledendagen van de ANWB. Het kan niet op, misschien volgend jaar naar Amerika. Misschien zien we u daar! (in de Haag bedoel ik dan)

 

10 mei 2011

We zijn weer gevraagd om in de Egelantier te spelen, daar was niet veel dwang voor nodig. Op 1 juni 's avonds zullen wij weer flink los gaan in de Egelantier in Hazerswoude-Dorp.

Wilt u nu ook nog een lekker jazzbandje boeken voor een leuke middag, op het terras of waar dan ook. Dan horen wij dit graag. Eigenlijk voor alle gelegenheden waar een prosecco lekker smaakt, passen wij ook goed.

 

15 maart 2011

We hebben afgelopen donderdag geprobeerd om ons moeilijk vast te leggen spel, vast te leggen. Dit keer gewoon met een Iphone. En tot onze verbazing niet onverdienstelijk. Alleen dachten we dat de telefoon leeg was, maar bleek toch nog een lange tijd door te lopen. Onze excuses dan ook vast voor onze rare hoofden en dansjes e.d. want we dachten dat we niet meer gefilmd werden. Al kunnen de meeste van ons weinig doen aan de rare hoofden. Maar op deze manier zijn weer 5 filmpjes van ons op youtube te bewonderen. Ik wil er bij opmerken dat het een oefensessie was, dit ter verdediging.

Wat betreft onze plannen om de studio in te duiken. Dit zijn nog steeds plannen.

10 februari

Wij zijn geboekt voor een groot bedrijfsfeest in den Haag in het Louwman Museum twee dagen achter elkaar eind mei. Erg leuk en er worden ongeveer 1000 mannen en vrouwen verwacht per avond. Dat belooft een gezellige boel te worden.

Trouwens er staat weer een nieuwe prachtige video van ons op youtube.

 

9 februari 2011

We zijn hard aan het oefenen voor een demo opname. We hebben hier een prachtig Zoom H2 apparaat voor gekocht. En dat is niet mis. Iedere oefenavond wordt druk opgenomen, zodat wij kunnen terug luisteren wat wij in die uren van verstandsverbijstering hebben gespeeld. Dat valt soms erg mee. Soms ook niet en proberen wij elkaar bemoedigend toe te spreken. Want geloof me, het zit er echt in. Maar zoals u weet spelen wij Jazz improvisatie, dus op fouten kunt u ons niet betrappen, want dat is gewoon een onderdeel van onze eigen artistieke benadering. Maar goed genoeg onzin. Het gaat al heel leuk klinken en we zijn nu een goede studio aan het zoeken. (lees goedkoop). Komende week even de studio in Boskoop checken.

Welke nummers er door de selectie gaan komen voor de demo is nog niet helemaal duidelijk. Eigenlijk hebben wij zoveel leuke nummers, dat het onmogelijk is om hier een keuze in te maken. Misschien eindigen we dan ook wel met een dubbel CDDemo. We kunnen ook gelijk een album maken met de Greatest Hits. Want zonder blikken of blozen durf ik te zeggen dat wij allemaal grote hits spelen. In de jazz, noem je het dan een standard. U merkt de schrijver van dit verhaal, te lang opgesloten zit en moet even luchten. Vandaar dit lange verhaal.

Als u inmiddels nog niet bent afgehaakt, vind ik dat ten eerste erg bemoedigend, maar ook een formidabele prestatie van u. Om dit te belonen, komen wij bij een een optreden geven, voor een geringe prijs. Vraag naar de actievoorwaarden!

 

 

Reactie na optreden 30 oktober 2010

Jongens,

Het was geweldig!
We hebben er zo van genoten.
Zelden zo'n goede avond gehad.
Ik was tot het laatste toe geboeid. Dat heb ik niet zo vaak. Rond 11 uur vind ik het vaak al wel weer mooi geweest.

Het was zo'n leuke combinatie. Veel goede reacties op NeuWaldkauf Marten. Mensen vonden het heerlijk om eens mee te zingen.
En wat is jazz toch een geweldig fenomeen. Hans en ik hebben een jaar in het Doelencafé gebivakkeerd. Na die tijd ben ik het een beetje kwijtgeraakt, maar gisterenavond was het er weer.
En dan onder je eigen dakkie. Zo'n zinderende stomende jazzclub op de Wijkdijk!

Moet nog wel even checken of de naam van de trompettist goed is: Ruben Drenth heb ik begrepen. Voordat ik het fout schrijf op de site. Wat een gozer trouwens!

Nogmaals enorm bedankt voor jullie inzet. Het plezier spatte er bij beide bands aan alle kanten vanaf. Ook het enthousiasme over de Stables wordt door Hans en mij zeer gewaardeerd. Dat hebben we wel eens anders ervaren.
We willen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van deze formule, of gescheiden, maakt niet uit.

Xander, ik zag dat jij foto's hebt gemaakt. Zijn er ook foto's van Lamoer gemaakt? Ik zou ze graag hebben voor op de site.
We willen per optreden een mapje maken. Zelf heb ik ook foto's hoor, maar ik zag al wel dat jouw kwaliteit beter is.
Fijn weekend nog en geniet nog even lekker na van jullie succes!

Groeten aan allemaal.
Karin

 

Nieuwsbericht 16 augustus

Afgelopen weekend heerlijk gespeeld op de bruiloft van David & Leneke. Erg gezellige bruiloft, mooie locatie en het weer zat mee. De mannen van lamoer waren netjes in pak en met de nieuwe elec. contrabas van Arjan klonk het prima. De sfeer was gezellig en ontspannen en er werd lekker gedanst.

 

Nieuwsbericht 28 juni 2010
Zondag was het een prachtige dag. 30 graden, heldere lucht, en we konden buiten spelen. Namelijk in de Theetuin 't Woutje in Hazerswoude. Een prachtige locatie en mede door het weer was het lekker druk. De mensen konden genieten van het weer, een lekker drankje en onvervalste jazz van Lamoer. Ons jonge vriend Ruben speelde weer mee met zijn trompet. Of er een engeltje ........Enne.. Arjan staat lachend op een foto..

Nieuwsbericht 13 mei 2010
12 mei opgetreden in de Egelantier in Hazerswoude-dorp. Dat was weer genieten. Het cafe zat lekker vol en we hebben bijna ons hele reportoir gespeeld. Toch zo'n drie uur muziek.

Nieuwsbericht 1 mei 2010
Op 30 april Koninginnedag mochten wij verschijnen op een groot feest in Boskoop. Onder de naam: "Kom over de Brug" was er door de Roterie een mooi feest georganiseerd. Twee podia en een plek voor de kinderen om te spelen en veel culinair genot. Op het terrein stonden vele eettentjes, dus dat rook en smaakte heerlijk. Op de podia stonden bekende en minder bekende artiesten. We hebben er weer een feestje van gemaakt. Het plein stond lekker vol en zowaar was het zonnetje er ook bij en bleef de regen weg. Een lekker optreden en mooi en goed georganiseerd door de roterie. We komen graag terug.

 

Nieuwsbericht 30 maart
De aanvragen voor optredens beginnen aardig binnen te komen voor dit jaar. Dus wilt u ons nog boeken, wacht niet te lang. Wij zijn inzetbaar op kleine feestjes, maar ook voor iets groter werk. Ons repertoir is inmiddels lekker uitgebreid, genoeg voor vele uren heerlijke jazz.

Nieuwsbericht 15 december
Vanavond gespeelt in Nieuw-Vennep in Fox-city bij een gelegenheid van de ANWB. We zijn inmiddels al aardig de huisband aan het worden van de ANWB. Peter kon helaas niet van de partij zijn. Geen sax maar wel la Vive. Vivian zong weer de sterren van de hemel, (het was inderdaad aardedonker toen ik naar huis reed). We begonnen met All Blues toen de gasten uit de conferentiezaal het restaurant binnen liepen. Daarna pakte vivian de leiding en zong Wild Wood. Rustig begonnen en daarna van jazz naar Reggea. Maar voordat het publiek trek kreeg in een dikke sigaret, hebben we weer een paar heerlijke jazzstandards gebracht. Aan het eind nog even instrumentaal afgesloten. We hebben zeer positiever reacties ontvangen en de gelegenheid was geweldig en er waren natuurlijk lekkere hapjes. We hebben er weer van genoten.

Nieuwsbericht 23 oktober
Lamoer kan ook in heel kleine sfeervolle bezetting spelen. Naas sax speelt Peter namelijk ook klarineut (klarinet) en Andreas speelt naast gitaar de trekzak(accordeon). In combinatie met de bas van Arjan en Xander op z'n kistje (cajun) kunnen we op iedere plek spelen. Gezellig, sfeervol en overal inzetbaar.

Nieuwsbericht 27 september 2009
Gisteren mochten we als suprise spelen op het verjaardagsfeest van Peter Jonker. 40 jaar oud geworden. Jawel 40 jaar. Had ik gezegd dat hij 40 werd?. Hij wist niet van onze komst en was erg verrast dat wij met onze instrumenten binnen kwamen. Aangezien Peter een zeer verdienstelijk bassist is, hebben wij ook een lekkere jamsessie gehouden met double bass. En dan bedoel ik geen contrabas maar met twee bassisten. Onze eigen Arjan in een battle met Peter. Dat was top. Ik weet niet wie er gewonnen heeft, wel dat Arjan kramp had hierna. Het was erg gezellig en we konden ook niet ontbreken bij Peter op het feest. Hij heeft onze door de jaren heen altijd gevolgd en heeft ook nog wel eens ingevallen op oefenavonden.
Namens Lamoer, bedank je vrouw voor de uitnodiging en we wensen je nog vele gezonde muzikale jaren. En je dochter wil ook in een Bent hè!

Nieuwsbericht Lamoer: 10 juli 2009
Gisterenavond hebben wij gespeeld bij de ANWB in den Haag op de parkeerplaats waar een bedrijfsborrel was georganiseerd. Voor ons speelde de band Lancelot en lekkere soul/pop band. Eigen filenieuwslezer John Sahoka speelt gitaar in deze band. Ze kregen de ANWB-ers goed aan het dansen. De zanger was ook zeer overtuigend.

Daarna mocht Lamoer een uur spelen tot het einde van de borrel. Vivian en Xander waren op eigen terrein en dat was goed te merken. We opende met Watermelonman, dat altijd een lekker nummer is om mee te beginnen. De tune is voor de meeste bekend. Toen kwam Vivian het podium op en begon met een lekker relaxte uitvoering van Holding back the Years van Simply Red. Het refrein werd goed meegezongen door het publiek. De avond hebben we afgesloten met een uptempo versie van Mercy, Mercy Mercy. Dat funkte de avond tot een eind.

Nieuwsbericht Lamoer: 26 juni 2009
Na Lamoer.com hebben wij vandaag ook beslag kunnen leggen op lamoer.nl. Dat interesseert u misschien geenmoer.nl maar het is wel erg makkelijk.

Nieuwsbericht Lamoer: 26 juni 2009
Gisterenavond hebben wij opnames gemaakt tijdens ons oefenavond. Binnenkort zullen wij op de site de resultaten laten horen. Dan kan eindelijk het kopje Muziek eens gebruikt worden waarvoor het gemaakt is!

Nieuwsbericht Lamoer: 23 juni 2009
Afgelopen zaterdag mochten we spelen tijdens de kunstmarkt in de rozentuin in Boskoop. Dit was een heerlijke plek om te spelen. Het zonnetje scheen, een mooie tuin waar de rozen in de bloei stonden een een gezellig ontspannen publiek, die alle kraampjes van de kunstenaars afging. We hebben 2 x 20 minuten gespeeld. Onze samenstelling was anders dan gewoon. Peter onze Saxman ontbrak en ook een zangeres was niet voorhanden. Maar wel dit keer een trompetist uit Boskoop. De 12 jarige Ruben kwam lekker meejammen. we hadden nog nooit met elkaar gespeeld, maar Ruben kwam al snel op dreef en we hebben heerlijk samen gespeeld. Aan de vele positieve reacties die we achteraf kregen, heeft ook het Boskoopse publiek het jonge talent gewaardeerd.

Nieuwsbericht Lamoer: 21 mei 2009
Gisteravond was Lamoer welkom in Grandcafe de Egelantier in Hazerswoude-Dorp. We hadden als gastzangeres Vivian Roy bij ons. Slechts een paar keer geoefend met haar, maar deze ervaren zangeres zorgde voor een spetterend optreden.
Het was lekker druk en het publiek bleek de jazzmuziek goed te waarderen. Meest herkenbaar voor het publiek bleek toch wel de hit Sesamstraat in een bluesbrother versie. Deze werd lekker meegezongen.

 

 

feestende kat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lamoer

poer voes

jazz in lamoer

jazz in de tuin

drumkonijn

lamoer

lamoer

 

lamoerlamoer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 Lamoer. Design: AV-Webwinkels